Ratkaisuja verkkokauppaan

Helppous ja joustavuus siirtävät kaupankäyntiä kiihtyvällä vauhdilla verkkoon. Harva lähtee autolla kohti kivijalkakauppaa, jos saman tuotteen voi ostaa helposti mihin aikaan vuorokaudesta tahansa nettikaupasta. Yleensä vieläpä halvemmalla, sillä verkkokaupan kiinteät kulut voivat olla vain murto-osa perinteiseen kauppaan verrattuna. Myös verkkokaupan perustaminen on nykyisin entistä halvempaa ja hyvä ratkaisu ei välttämättä edellytä mittavia investointeja.

Onko yrityksenne harkinnut verkkokaupan perustamista tai kaipaako nykyinen verkkokauppanne uudistamista? Bittiverkko Oy tarjoaa verkkokaupparatkaisuja joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Halutessasi voit hankkia apua pelkästään tekniseen toteutukseen tai ulkoasun muokkaukseen liittyen. Laajimmillaan palvelu voi sisältää koko verkkokaupan toteutuksen ja tuotetietojen siirtämisen järjestelmään.

Kun kaipaat keskustelukumppania verkkokaupan perustamiseen liittyen, kannattaa ottaa yhteyttä. Kerro mitä tarvitset ja saat ehdotuksen sopivasta ratkaisusta.

verkkokaupat