Laadukkaat kotisivut yrityksellesi

Responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla laitteilla
Responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla laitteilla
Responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla laitteilla
Responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla laitteilla
Responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla laitteilla
Responsiiviset kotisivut
Responsiiviset kotisivut
Responsiiviset kotisivut
Responsiiviset kotisivut
Responsiiviset kotisivut
previous arrow
next arrow

Omat kotisivut ovat yritykselle yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista markkinoida tuotteita tai palveluita. Samalla vaihtoehdot yrityksen markkinoinnissa kasvavat, sillä omat nettisivut ovat perusta kaikelle verkkomarkkinoinnille.

Verkkosivujen rakentamisen lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet ja toteutettava ratkaisu voi vaihdella perussivuista täysin räätälöityihin laajempiin sivustoihin. Yleensä kotisivut toteutetaan valmiina ”avaimet käteen” palveluna, mutta tarvittaessa kyse voi olla myös suunnitellun ulkoasun teknisestä toteutuksesta tai avusta tee-se-itse ratkaisujen suhteen.

Yhteistyökumppaneilta saat tarvittaessa myös apua esimerkiksi graafisessa suunnittelussa tai valokuvauksessa. Logot, käyntikortit, esitteet ja muut painotuotteet tai vaikka koko yritysilmeen suunnittelu luonnistuvat yhteistyökumppanien avulla. Sekä tietysti samaa ilmettä noudattava ulkoasu kotisivuillesi.

ANELJÄVIIS

Yritysten kokonaisvaltainen identiteetin ja palveluiden kehittäminen

F. irma

Logot, käyntikortit, graafinen suunnittelu, tuotekuvaus ja pukeutuminen

Lilli Haapala T:mi

Henkilö-, tuote- ja tapahtumavalokuvaus

Hakukoneiden huomioiminen on nykyään oleellinen osa nettisivuja, siksi myös sivujen teknisen toteutuksen on syytä olla alan standardien mukainen. Hyvä toteutus mahdollistaa sivujen käyttämisen millä tahansa laitteella, ajasta ja paikasta riippumatta. Kun sivujen alustana toimii maailman suosituimmaksi julkaisujärjestelmäksi noussut WordPress, myös www-sivujen päivitys onnistuu helposti vaikka tien päältä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan teille sopivasta ratkaisusta. Toteutetaan nettisivut mille alustalle hyvänsä, saavat asiakkaat aina ohjeet päivitysten hoitamiseen. Halutessaan voi toki siirtää tehtävän myös ripeän päivityspalvelun hoidettavaksi.

Jotta kotisivusi näkyisivät Internetissä, tarvitset niille myös osoitteen ja palvelintilaa. Mutta ei hätää, mikäli verkkotunnusta ja palvelintilaa ei entuudestaan ole, hoitaa Bittiverkko Oy asian puolestasi.

Lue lisää palvelintilasta ja verkkotunnuksista.

Kotisivut alkaen 590 euroa + alv

Myös remontit vanhoille sivuille

Oli kyseessä sitten yrityksen, yhdistyksen tai muun yhteisön kotisivut, jossain vaiheessa tulee yleensä tarve remontille. Vanhojen sivujen uudistaminen voi silloin olla huomattavasti uusia sivuja kustannustehokkaampi vaihtoehto, varsinkin jos vanhat sivut ovat kohtuu laajat ja niiden perusta on kunnossa.

 

Verkkosivujen remontoinnissa kyse voi olla niin uudesta ulkoasusta, teknisestä toimivuudesta kuin jostain pienemmistä yksityiskohdista. Kerro minkälaista remonttia nettisivut kaipaavat, niin saat tarjouksen asian hoidosta.

Kotisivut remontin tarpeessa?